Maturantë!


Dëshironi të rregjistroheni për të vazhduar studimet universitare?

Zgjidhni SHLP “Logos”, Tiranë, ku do të gjeni:

  • Një mjedis të ngrohtë familjar edukimi dhe arsimimi të standarteve europiane.
  • Cilësi në mësimdhënie.
  • Profesionalizëm në tregun e punës.
  • Tarifa Studimi konkurruese në programet:
ͦ
Financë-Kontabilitet
150.000 Lek/Vit
ͦ
Menaxhim Biznesi
150.000 Lek/Vit
ͦ
Menaxhim Turizëm
150.000 Lek/Vit
ͦ
Informatikë e Zbatuar
170.000 Lek/Vit
ͦ
Teknikë e Lartë Laboratorësh Mjekësorë
180.000 Lek/Vit

Logos është fondacion jofitimprurës.

Shkolla e Lartë Private LOGOS

Diplomimi

Ceremonia e fundit e diplomimit u mbajt në amfiteatrin modern dhe hi-tech të Kishës Orthodokse. Prindërit, të afërmit dhe shokët bashkë me studentët që diplomoheshin morën pjesë në këtë ceremoni. Studentët morën diplomat e tyre nga Fortlumturia e Tij, Kryepeshkopi i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë Dr. Anastasios (Yannoulatos).

Facilitete

EVENTE TE NDRYSHME

15 KORRIK 1 TETOR 19 PRILL
Fundi i Vitit Akademik 2015 Fillimi i Vitit Akademik 2015-2016 Publikimi i faqes së re të LOGOS

logo SHKOLLA E LARTË PRIVATE
LOGOS

Rruga "Dritan Hoxha"
Pallatet Komfort (Mbi NBG)
Përballë Pallatit të Sportit "Asllan Rusi"
Tiranë

Telefon: 04 2405355
Fax: 04 2405356