Njoftojmë studentët, që përfunduan studimet në vitin akademik 2015-2016, që ceremonia e shpërndarjes së diplomave bëhet në daten 19 dhjetor 2016, ora 12:00 në Amfiteatri e Katedralen Orthodhokse.

Janë të ftuar në këtë ceremoni, prindër dhe të afërm të studentëve.

Studentët janë të lutur të paraqiten në Amfiteatër që nga ora 11:00 e dates 19 dhjetor 2016 për parapërgatitjet e ceremonisë.

logo KOLEGJI UNIVERSITAR
LOGOS

Rruga "Dritan Hoxha"
Pallatet Komfort (Mbi NBG)
Përballë Pallatit të Sportit "Asllan Rusi"
Tiranë

Telefon: 04 2405355
Fax: 04 2405356