Palestra

Palestra

Studentët dhe Stafi i KU Logos kanë në dispozicion të tyre nje palestër impresive. Palestra është e paisur me të gjitha paisjet e nevojshme për të kryer nje aktivitet fizik të shëndetshëm.

logo KOLEGJI UNIVERSITAR
LOGOS

Rruga "Dritan Hoxha"
Pallatet Komfort (Mbi NBG)
Përballë Pallatit të Sportit "Asllan Rusi"
Tiranë

Telefon: 04 2405355
Fax: 04 2405356