Biblioteka

Biblioteka

Logos ka një bibliotekë mjaft të madhe si në kampus ashtu edhe online, në dispozicion të studentëve dhe stafit akademik. Biblioteka ofron një gamë të gjërë librash universitar si dhe teza diplomash, të nevojshme për studime të ndryshme nga studentët. Gjithashtu ofron akses online të e-journals (http://digilib.lib.unipi.gr/ket/) me anë të bashkpunimit të saj me Universitetin e Pireut.

logo KOLEGJI UNIVERSITAR
LOGOS

Rruga "Dritan Hoxha"
Pallatet Komfort (Mbi NBG)
Përballë Pallatit të Sportit "Asllan Rusi"
Tiranë

Telefon: 04 2405355
Fax: 04 2405356